Siirt'te 2 PKK'lı öldürüldü

Siirt'in Baykal İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü.

Siirt'te 2 PKK'lı öldürüldü

Siirt'in Seyir Ormanı bölgesinde çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.

Bitlis'in Hizan İlçesi'ne bağlı Çeltikli Köyü kırsalında bulunan Sehi Ormanları'nda PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Hizan İlçesi'ne yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltikli Köyü kırsalında bulunan Sehi Ormanları'nda bir grup PKK'lının bulunduğu bilgisi üzerine bugün saat 10.00 sıralarında bölgeye operasyon düzenlendi. Jandarma Özel Harekat birlikleri ve Özel Harekat Polisleri'nin katıldığı operasyonda PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Bölgede çatışmaların sürdüğünü belirtirken, şu ana kadar ölü ve yaralının bulunmadığını bildirildi.

8 terörist ölü ele geçirildi

Bitlis'te güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 5 terörist ölü ele geçirildi. Çatışmada biri astsubay diğeri köy korucusu 2 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Hizan ilçesinin kırsal kesimlerinde bugün teröristlere yönelik hava ve kara destekli yapılan operasyonda sıcak temas sağlandı. Saat 11.00 sıralarında çıkan çatışmada 8 terörist ölü olarak ele geçirildi. Operasyonda biri astsubay biri de köy korucusu olmak üzere 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Bölgedeki hava destekli operasyonların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler