Sibel Kalaycı unutulmadı

Sekiz yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına 07 Şubat 2009 tarihinde yenilerek hayata gözlerini yuman ve tüm sevdiklerini yasa boğan Sibel Kalaycı'nın, doğum günü olan 17 Şubat'ta mezarı başına çiçekler bırakıldı ve dualar okundu. Hayatta olduğu süre i

Sibel Kalaycı unutulmadı

Sekiz yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına 07 Şubat 2009 tarihinde yenilerek hayata gözlerini yuman ve tüm sevdiklerini yasa boğan Sibel Kalaycı'nın, doğum günü olan 17 Şubat'ta mezarı başına çiçekler bırakıldı ve dualar okundu.

 

Hayatta olduğu süre içersinde yaşama sevincini hiç kaybetmeyen ve yazmış olduğu kitapların yanı sıra İncesu Köyü'ndeki evinin bahçesine kısa sürede meyve verecek fidanlar diken ve herkese örnek olan Sibel Kalaycı ceviz ağacını da çok seviyordu. Fakat ailesine ve İstanbul'daki arkadaşlarına ceviz ağacı geç meyve verir ben de herhalde göremem diyerek üzüntülerini ifade etmişti.

 

İşte Sibel'in doğum gününün 17 Şubat olması ve bu gün de Sibel'in ailesini yalnız bırakmamak, yine Sibel'in mezarı başına iki adet ceviz ağacı dikmek ve dualarla anmak isteğini İstanbul'daki gazeteci arkadaşları Of Kaymakamı Tuncay Sonel'e aktarması üzerine 17 Şubatta İncesu köyüne giden Sonel, oradaki ailesini ziyaret ederek ve o gün için İstanbul'dan gelen ve aynı hastalıkla mücadele eden arkadaşı yüksek mimar Taner Kara ve ailesiyle birlikte mezarı başına giderek iki ceviz fidanı diktiler ve dualar okudular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel