Servis şoförleri tepkili!

İskenderpaşa İlköğretim okulu önünde toplanan servis aracı sürücüleri adına basın açıklaması yapan S.S. Trabzon Minibüs ve Otobüsleri Öğrenci Taşıyıcıları Kooperatifi Üyesi Baki Bahadır, okul servisleri araçlarının şehir içine izin belgesinde yazılı saatl

Servis şoförleri tepkili!

İskenderpaşa İlköğretim okulu önünde toplanan servis aracı sürücüleri adına basın açıklaması yapan S.S. Trabzon Minibüs ve Otobüsleri Öğrenci Taşıyıcıları Kooperatifi Üyesi Baki Bahadır, okul servisleri araçlarının şehir içine izin belgesinde yazılı saatler dışında girmesinin yasaklandığını söyledi.

Okul servis araçlarının sayısının iddia edilenin aksine dolmuşlardan, market servislerinden, kargo araçlarından daha az olduğunu ileri süren Bahadır, “Alınan bu karara 20 yıldır izin belgesi ile servis taşımacılığı yapan sürücülerin hiçbir bilgi ve katkısı yoktur.

Bu karar servis taşımacılığı yapan esnaf ile dolmuş taşımacılığı yapan arkadaşlarımızı karşı karşıya getirmiştir. Yıllardır servis taşımacılığı yapan bizlerin emekleri ve ödedikleri bedeller göz ardı edilmektedir” dedi.
Servis aracı sahiplerinin birçoğunun araçlarının bankalarca hacizli olduğunu belirten Bahadır, alınan kararın en kısa sürede geri çekilmesi ve haklarının iade edilmesini istedi.

Bir grup öğrencinin slogan atarak servis sürücülerine destek vermesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel