Şefik Türkmen'e veryansın

AK Parti'nin son ana kadar gündeminden düşmeyen isim Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in dün haber61'e yaptığı açıklamalarının ardından AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Türmen'in AK Parti'de neden konuşulduğunun perde arkasını anlattı. Ş

Şefik Türkmen'e veryansın
AK Parti'nin son ana kadar gündeminden düşmeyen isim Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in dün haber61'e yaptığı açıklamalarının ardından AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Türmen'in AK Parti'de neden konuşulduğunun perde arkasını anlattı.

Şefik Türkmen'in Akçaabatlı olduğu için Trabzon'dan belediye başkan adayı gösterilmesine karşı olmadıklarını belirten Osman Çavuş, “İl'de böyle bir düşünce içine girenler olmuştur. Ama unutmayalım ki Şefik Türkmen, Tayyip Bey'e 'şeriatçı' demiştir, AK Parti'nin kapatma davası sürecinde verdiği demeçlerde 'onlarda kendilerine çeki düzen vermeliydi' ifadelerini kullanmıştır. AK Parti'ye sempatisi olan böyle ifadeler kullanmazdı.

Koltuğa gitmek için AK Parti'yi isteyeceksin, ama o fikri benimsemeyeceksin. Bu olmaz. Şefik Türkmen, AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu olarak belirlenmeden hiçbir şekilde açıklama yapmadı, ama dün haber61'den okuduğumuz haberde kendi partisinden tekrar aday olacağını söylemiş. Neden bugüne kadar söylemedi de, AK Parti'nin adayı belli olduğu zaman söyledi. Biz ilçe olarak anketimize ismini koymuş olmamız bazı tespitler yaptığımız içindi. İlçe olarak biz Türkmen'i felsefemiz çok farklı olduğu için tercih etmedik. İl'de onun için girişimler söz konusu olabilir ama Türkmen'in ismi Başbakan'a gitmemiştir. İl'in bu tavrı da bir nezakettir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel