Savcıya kızan Trabzonlu dinini değiştirdi!

Bir süredir Fatih Devlet Hastanesi’nde psikolojik tedavi gören 45 yaşındaki Cemal Salih Ofluoğlu, evinde eşi ile tartıştı. tartışmanın dozunu artıran Ofluoğlu, eşini darp edince bir anda hayatı değişti. Eşi, Ofluoğlu’ndan şikayetçi olunca savcılık kadın h

Savcıya kızan Trabzonlu dinini değiştirdi!

Bir süredir Fatih Devlet Hastanesi’nde psikolojik tedavi gören 45 yaşındaki Cemal Salih Ofluoğlu, evinde eşi ile tartıştı. tartışmanın dozunu artıran Ofluoğlu, eşini darp edince bir anda hayatı değişti. Eşi, Ofluoğlu’ndan şikayetçi olunca savcılık kadın hakkında "6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı işlenen şiddetin önlenmesi" kararı vererek Cemal Salih Ofluoğlu’nu 6 ay evden uzaklaştırdı. 6 ay boyunca eve gidemeyen Ofluoğlu sokaklarda yatmaya başladı. Bir süre sonra çocuklarını özleyerek eve giden Ofluoğlu, savcının verdiği kararı bozduğu gerekçesiyle cezası iki katına çıktı. Duruma sinirlenen Ofluoğlu, yetkililerden yardım istedi, bu talebi de yerine getirilmeyince isyan etti.

BENİ İYİLEŞTİRİN
Savcının verdiği kararla psikolojisinin tekrar bozulduğunu ifade eden Ofluoğu, "Şu an psikolojim alt üst. Hastaneye geldim bana yardım etsinler diye fakat buradan da bir yardım göremiyorum. Doktorlara ve yetkililere sesleniyorum. Ne olursunuz bana yardımcı olun. Savcının vermiş olduğu karara kızdım ve 25 Temmuz’da gittim dinimi değiştirdim. Böyle bir vicdansızlık olamaz, bana işkence yapıyorlar. Şimdi de beni hastane yetkilileri hastanede istemiyor. Fatih Devlet Hastanesi de kovdu. Ben ne yapacağım? Şu an beni bu hastaneye yatırsınlar, tedavi etsinler, iyileşip eşimin ve çocuklarımın yanına döneyim. Size yalvarıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler