Sanat lisesi sorunu aşıldı

Hayırsever iki iş adamının katkılarıyla Uzunisa Hasanbey mevkisinde yapılması planlanan okul için arsa bağışlandı. Hayırsever iş adamları Servet Şahin ve Mustafa Poyraz'ın yaklaşık 9 dönümlük alanı okul yapımı için bağışlamasıyla büyük bir yatırım Ordu'da

Sanat lisesi sorunu aşıldı

Hayırsever iki iş adamının katkılarıyla Uzunisa Hasanbey mevkisinde yapılması planlanan okul için arsa bağışlandı. Hayırsever iş adamları Servet Şahin ve Mustafa Poyraz'ın yaklaşık 9 dönümlük alanı okul yapımı için bağışlamasıyla büyük bir yatırım Ordu'dan kaçmamış oldu.

İsim hakları saklı kalmak şartıyla hayırsever iş adamları Ordu Valiliği'nde protokol imzalandı. Ordu Valisi Ali Kaban, hayırsever iş adamları Mustafa Poyraz, Servet Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun'un imzasının bulunduğu protokolle, Hasanbey mevkisine okul, yurt binası ve konser salonu yapılacak. İmzalanan protokole göre, okul binasına Servet Şahin'in merhum anne ve babasının adı Penpe-İzzet Şahin, konser salonu ise Mustafa Poyraz'ın kardeşi merhum Yüksel Poyraz'ın adı verilecek.


Ordu Valisi Ali Kaban, 2 yıl boyunca imar sorunu sebebiyle arsa tahsisi yapılamayan okul için yapılan imar değişikliğinin üstüne bir de kooperatifin konuyu mahkemeye götürmesi üzerine farklı formül arayışları içerisine girdiklerini söyledi. Yatırımın kaçmaması için büyük bir gayret gösterdiklerini belirten Kaban, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun'un girişimleri ve hayırsever iş adamları Mustafa Poyraz ve Servet Şahin'in katkılarıyla sorunun çözüldüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel