Samsun'da bar karıştı

Samsun'da bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi tabancayla vurularak, 2 kişi de şişe parçası ile yaralanarak hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde bulunan bir barda dün gece saat 01.30 sıralarında çıkan kavgada Ah

Samsun'da bar karıştı

Samsun'da bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi tabancayla vurularak, 2 kişi de şişe parçası ile yaralanarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde bulunan bir barda dün gece saat 01.30 sıralarında çıkan kavgada Ahmet G. (24), Hikmet A.Ç. (25) ve Kemal A. (27) tabancayla vurularak, Anıl B. ve Yaşar Ç. ise şişe parçası ile yaralanarak hastanelik oldu. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet G. ile Hikmet A.Ç.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Sadık B. (24) ise olaydan sonra 55 AZ 431 plakalı otomobil ile kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Sadık B.'nin kaçarken kullandığı iddia edilen 55 AZ 431 plakalı otomobili bu sabah İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde boş arazide terk edilmiş olarak ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel