Samsun DSİ Bölge Müdürü Pehlivan'dan iadei ziyaret

DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na iadeyi ziyarette bulundu.DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti

Samsun DSİ Bölge Müdürü Pehlivan'dan iadei ziyaret

DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na iadeyi ziyarette bulundu.

DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, yürüttükleri çalışmalar hakkında Murzioğlu’nu bilgilendirdi. Türkiye’nin su ve toprak kaynaklarını geliştirmekle yükümlü olan DSİ Genel Müdürlüğü’nün 26 bölgesinden biri olan 7. Bölge Müdürlüğü’nün çalışma alanının Samsun, Ordu, Sinop, Amasya ve Tokat illeri olduğunu hatırlatan Pehlivan, şu anda bölgede yürütmüş oldukları büyük sulama projelerinin de devam ettiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Türkiye Cumhuriyeti’nde su yönetimi konusunda en yetkili kurumumuz Devlet Su İşleri’dir. Devlet Su işleri 7. Bölge Müdürlüğümüzün bölgemizde ve ilimizde yaptığı çok büyük ve önemli projeleri olduğunu biliyoruz. Mevcut suyun gerek tarımsal anlamda kullanımı, gerekse içme suyu olarak kullanımında önemli çalışmalar yapılıyor. Çarşamba ve Bafra gibi Türkiye'nin iki büyük ovasına sahip ilimiz, bulunduğu konum itibariyle DSİ’nin projeleri açısından büyük önem arz etmektedir. Kurumunuzun yürüttüğü çalışmalarda gösterdiği özverinin farkındayız. Bizler hizmet için buradayız. Şehrimize yapılacak olan tüm çalışmalara her zaman tam destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel