Samsun'da ilginç olay! Yasak aşk...

İkiz bebeklerini görmek için kara çarşaf giyip hastaneye gitti

Samsun'da ilginç olay! Yasak aşk...
SAMSUN'da evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve hastalanarak Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan ikiz kız bebeklerini gizlice görmek için, kara çarşaf giyip içeriye girmeye çalıştığı iddia edilen baba 35 yaşındaki Ö.K. vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
 
Olay bugün İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evli ve 1 çocuk babası olan Ö.K. kendisi gibi evli olan bir akrabası kadınla cinsel ilişkiye girdi. Hamile kalan kadın 3 ay önce ikiz kız bebek dünyaya getirdi. 
 
Anne, hastalanan ikiz kız bebeklerini tedavi ettirmek için bugün yakınlarıyla birlikte Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'e götürdü. Evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz bebeklerinin rahatsızlanarak hastaneye götürüldüğünü öğrenen baba Ö.K., çocuklarını görmek için ilginç bir plan yaptı. 
 
Ö.K., kadının yakınlarına yakalanmadan çocuklarını görmek için kara çarşaf giyip kadın kılığına girerek hastaneye geldi. Hastanenin yangın merdiveninden çıkmak isteyen şüpheliyi fark eden vatandaşlar, erkek olduğunu anlayınca etkisiz hale getirip polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler şüpheliyi gözaltına aldı. Daha sonra hastaneye giden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin terör bağlantısının olup olmadığını araştırdı. Terörle bağlantısı olmadığı belirlenen şüpheli asayiş müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
 
Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel