Sahte Yüzbaşına Karadeniz zekası

  Alınan bilgiye göre, İstanbul'da oturduğu belirtilen Şahin K. (37), internet aracılığıyla tanıştığı Trabzonlu bir genç kıza kendisini deniz yüzbaşı olarak tanıttı. Bu süreçte ihtiyacı olduğunu söyleyerek bir miktar parasını aldığı kızla buluşmak için Tr

Sahte Yüzbaşına Karadeniz zekası

  Alınan bilgiye göre, İstanbul'da oturduğu belirtilen Şahin K. (37), internet aracılığıyla tanıştığı Trabzonlu bir genç kıza kendisini deniz yüzbaşı olarak tanıttı. Bu süreçte ihtiyacı olduğunu söyleyerek bir miktar parasını aldığı kızla buluşmak için Trabzon'a gelen ve deniz yüzbaşı üniforması giyen Şahin K, birlikte bir otomobile binerek gezmeye başladı.

 Şahin K'nin durumundan şüphelenerek askeri personel olmayabileceğini düşünen adı açıklanmayan genç kız, kent merkezindeki Kalepark Askeri Gazinosu'na gitme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Şahin K'ya askeri gazino girişindeki nöbetçiler kimlik sordu. Askeri kimlik gösteremeyen Şahin K, nöbetçilerin bildirmesi üzerine Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.  Buluştuğu kızı dolandırmak istediği iddia edilen ancak bu yöndeki suçlamayı kabul etmeyen Şahin K, polisteki ifadesi sonrası savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

  Şahin K'yi yakalatan kızın da dolandırılmak istendiği gerekçesiyle Şahin K'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel