“Sahte Mesih“ yine aday

Önce Mesih olduğunu iddia etti, ardından 2002 seçimlerinde milletvekilliği adaylığını açıkladı ve 22 Temmuz seçimlerinde İstanbul'dan aday oldu. Araklılı 52 yaşındaki Dursun Ali Bacıoğlu şimdi de 29 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Baş

“Sahte Mesih“ yine aday

Önce Mesih olduğunu iddia etti, ardından 2002 seçimlerinde milletvekilliği adaylığını açıkladı ve 22 Temmuz seçimlerinde İstanbul'dan aday oldu. Araklılı 52 yaşındaki Dursun Ali Bacıoğlu şimdi de 29 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı.

HER YERE ADAY

Araklı'da bundan 9 yıl önce ''Gerçek Mesih benim'' diyerek daha önce peygamber olduklarını iddia eden Mehmet Ali Ağca ve Hasan Mezarcı'ya rakip çıkan 48 yaşındaki manav Dursun Ali Bacıoğlu, hemen her seçimde aday.

Mesih olduğunu iddia ettiği 2000 yılında ün yapan Bacıoğlu, 2002 genel seçimlerinde kendi memleketinden yani Trabzon'dan bağımsız milletvekili adayı olmuş ve 65 oy alabilmişti.

Siyasete atılmayı kafasına koyan Bacıoğlu, 22 Temmuz seçimlerinde de ortaya çıktı.
Dursun Ali Bacıoğlu, 22 Temmuz seçimlerinde İstanbul 3. bölgeden bağımsız milletvekili adayı oldu. Ancak, seçim bölgesinde bir gün bile çalışma yapmadı. Afişi olmayan, miting düzenlemeyen, dahası insanlara ulaşıp kendisini tanıtmayan Bacıoğlu, sadece birkaç televizyon programında fikri projesini anlatıp halktan destek istedi. Trabzon'da oy kullanacağı için kendisine oy da veremeyen Bacıoğlu'na sandıktan 449 oy çıktı.

O dönem gazetelere ilan vererek, kendisine oy veren herkese teşekkür eden Dursun Ali Bacıoğlu, “Benim katıldığım televizyon programlarını yaklaşık 40 bin kişinin izlediğini ve seçim bölgemde bir milyon 800 bin insanın oy kullandığını dikkate alırsak, ne kadar az bir kitleye ulaşabildiğimiz ortaya çıkacaktır. Buna rağmen 449 oy almamız, fikri projemize insanların gösterdiği teveccühün kanıtıdır. Şayet siyasi partiler gibi propaganda imkanımız olsaydı ve iyi bir çalışma yapabilseydik, kesinlikle seçilebilirdim” demişti.

...Ve 29 Mart yerel seçimlerinde yine Bacıoğlu karşımızda. Dursun Ali Bacıoğlu, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı.

Bacıoğlu böylelikle CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP'nin adayı Kadir Topbaş'ın rakibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel