Rolüne Trabzon'da hazırlandı
Genç oyuncu Duygu Yıldız; Karadenizli bir kızı canlandırdığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmindeki rolüne Trabzon'da hazırlandığını söyledi. 27 Eylül'de vizyona girecek olan filmin çekimlerinden önce Trabzon'a taşınan Yıldız, yörenin şivesini ve yaşam tarzını
Yayınlanma:
Genç oyuncu Duygu Yıldız; Karadenizli bir kızı canlandırdığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmindeki rolüne Trabzon'da hazırlandığını söyledi. 27 Eylül'de vizyona girecek olan filmin çekimlerinden önce Trabzon'a taşınan Yıldız, yörenin şivesini ve yaşam tarzını öğrendiğini anlattı. Genç oyuncu, "Çekimler başlamadan bir ay önce Trabzon'a giderek ev kiraladım. Bir ay boyunca kenti ve köylerini gezdim. Rolüme bu şekilde hazırlandım" dedi. Orhan Tekeoğlu'nun yönettiği filmde; Duygu Yıldız'ın yanı sıra Alma Terzic, Oktay Gürsoy, Alina Golovenko ve Kayhan Yıldızoğlu gibi isimler rol alıyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

