Rolüne Trabzon'da hazırlandı

Genç oyuncu Duygu Yıldız; Karadenizli bir kızı canlandırdığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmindeki rolüne Trabzon'da hazırlandığını söyledi. 27 Eylül'de vizyona girecek olan filmin çekimlerinden önce Trabzon'a taşınan Yıldız, yörenin şivesini ve yaşam tarzını

Rolüne Trabzon'da hazırlandı

Genç oyuncu Duygu Yıldız; Karadenizli bir kızı canlandırdığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmindeki rolüne Trabzon'da hazırlandığını söyledi. 27 Eylül'de vizyona girecek olan filmin çekimlerinden önce Trabzon'a taşınan Yıldız, yörenin şivesini ve yaşam tarzını öğrendiğini anlattı. Genç oyuncu, "Çekimler başlamadan bir ay önce Trabzon'a giderek ev kiraladım. Bir ay boyunca kenti ve köylerini gezdim. Rolüme bu şekilde hazırlandım" dedi. Orhan Tekeoğlu'nun yönettiği filmde; Duygu Yıldız'ın yanı sıra Alma Terzic, Oktay Gürsoy, Alina Golovenko ve Kayhan Yıldızoğlu gibi isimler rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel