Rizelinin kaydı İstanbul'da çıktı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaşayan Murat Özemir, nüfus kayıt örneğini almak için gittiği İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde kaydının İstanbul'un Zeytinburnu İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne alındığını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Fındıklı ilçesinde ikamet eden Murat Ö

Rizelinin kaydı İstanbul'da çıktı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaşayan Murat Özemir, nüfus kayıt örneğini almak için gittiği İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde kaydının İstanbul'un Zeytinburnu İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne alındığını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Fındıklı ilçesinde ikamet eden Murat Özemir (34), banka işlemlerinde kullanılmak üzere gerekli olan nüfus kayıt örneğini almak için İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne gittiğini ancak kendisine kaydının Zeytinburnu İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde göründüğünün söylendiğini belirtti. Bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını dile getiren Özemir, "Yaklaşık 2 ay önce de başka bir işlem için nüfus kayıt örneği almaya gitmiştim. O zaman sorun çıkmadı. Ancak tekrar gittiğimde bana nüfus kaydımın İstanbul'un Zeytinburnu

ilçesinde göründüğünü söylediler. Oysa ben doğduğumdan bu yana Fındıklı'da yaşıyorum. Bu duruma çok şaşırdım" dedi.

Özemir, "Şimdi benim kaydım Zeytinburnu'nda görünüyor. Önümüzde seçimler var ve ben kaydımı yeniden Fındıklı'ya aldırmazsam bu seçimlerde babama oy veremeyeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler