Rizeli şehit Uğur Korkmaz'ın evinde yas var

Kayseri'de şehit olan asker Uğur Korkmaz'ın Rize'deki evine acı haber ulaştı

Rizeli şehit Uğur Korkmaz'ın evinde yas var
 Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan İstihkam Er Uğur Korkmaz'ın Rize'deki baba evine acı haber ulaştı. 

Şehidin Tophane Mahallesi Irmak Sokak'taki evine gelen Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Garnizon Komutan Vekili Albay İbrahim Akgün, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve beraberindekiler, sağlık ekipleri ile birlikte baba Yılmaz ve anne Nesrin Korkmaz'a acı haberi verdi. 

Acı haberi alan aile yakınları ve komşuları da şehidin evinin önünde toplandı. Polis memurları tarafından şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Şeker hastası olduğu öğrenilen anne Nesrin Korkmaz fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Şehit annesinin ambulansa binerken "Oğlum, annen kurban olsun sana" diyerek gözyaşı döktü.

21 yaşındaki şehidin 3 kardeşi bulunduğu ve 1 Temmuz 2017 tarihinde terhis olacağı öğrenildi. 

Şehit Korkmaz'ın cenazesinin ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel