Rizeli inşaatçı kızdı ve ..

Rize'de yaptırdığı okulun parasını alamayan müteahhit bir gece sinirlenerek okula el koydu. TOKİ'den ihale yolu Meslek Yüksek Okulu inşaatı yapımını alan firmanın patronu Muhammet Koçoğlu, TOKİ'nin kendisine 250 bin TL borcu olduğunu ifade ederek bir süre

Rizeli inşaatçı kızdı ve ..
Rize'de yaptırdığı okulun parasını alamayan müteahhit bir gece sinirlenerek okula el koydu. TOKİ'den ihale yolu Meslek Yüksek Okulu inşaatı yapımını alan firmanın patronu Muhammet Koçoğlu, TOKİ'nin kendisine 250 bin TL borcu olduğunu ifade ederek bir süredir ödemediğini ileri sürdü. Koçoğlu, " TOKİ bir süredir bana borcu ver bir türlü bana bu borcu ödemiyor. bana asıl borçları 1 milyon tL fakar bir türlü ödemiyor."dedi. 
 
kendisi parayı alamayınca Koçoğlu dedesinin ismini yazarak okulun giriş kapısına yazarak binayı TOKİ'den geri aldı. Binanın adını "İsmail Koçoğlu Adalet Meslek Yükse Okulu" adını verdi. Koçoğlu, " buradan parayı alamayınca benimde borcum vardı ve bu yüzden 18 farklı yerden beni icraya verdiler ben ne yapayım. yapacak bir şeyim kalamadı."ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler