Rize'de yerel seçime doğru !

Bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan Ayar, aday adaylığı başvuruları hakkında detaylı şekilde fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, seçim sürecinin son derece demokratik ortamda geçmesini dilediğini söyledi.Aday adaylığı müracatlarının 1

Rize'de yerel seçime doğru !


Bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan Ayar, aday adaylığı başvuruları hakkında detaylı şekilde fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, seçim sürecinin son derece demokratik ortamda geçmesini dilediğini söyledi.
Aday adaylığı müracatlarının 1 Ekim Salı günü başladığını hatırlatan Ayar, şunları kaydetti:
"Müracaatlar 1 Kasım Cuma gününe kadar il ve ilçe teşkilatlarında hafta sonları dahil kabul edilecek. Aday adaylığına müracat edecek kişilerin partimize üye olmak zorunluluğu yoktur. İlgili kanunda öngörülen şartlara sahip olması zorunludur. Kanuni şartları taşımayanlar, parti disiplin kurulları ile partiden ihraç edilenler ve ihraç kararı gerektiren bir fiil nedeniyle işten el çektirilenler partimizden aday adayı olamayacaktır. Şu anda partimizin yönetim kademelerinde görevli olup aday adayı olmayı düşünen il, ilçe, belde başkan ve yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile disiplin ve demokrasi hakem kurulu asil ve yedek üyelerinin istifa etmesi zorunludur."
Ayar, il ve ilçelerde AK Parti'de siyaset yapmayı düşünen ve hizmet yolunda gayret sarf etmek isteyen kişilerin yapacakları çalışmaların hayırlar getirmesini diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel