Rize'de yangın korkuttu!

Rize'de 10 katlı bir apartmanın 6. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, merkez Atmeydanı mahallesinde bulunan 10 katlı bir apartmanın 6. katında akşam saatlerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Furkan Saruhan'a ait apartman katında elektrikli ıs

Rize'de yangın korkuttu!

Rize'de 10 katlı bir apartmanın 6. katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, merkez Atmeydanı mahallesinde bulunan 10 katlı bir apartmanın 6. katında akşam saatlerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Furkan Saruhan'a ait apartman katında elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede apartmanın 7 ve 8. katlarına sıçradı. Yangın sırasında evde bulunan Emine (14) ve Sevilay Saruhan (9), komşuların ve polisin yardımı ile dışarı çıkartıldı. Yangın, Rize Belediyesi İtfaiyesi'nin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen Saruhan kardeşlere ilk müdahale, olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Emine ve Sevilay Saruhan, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Dumandan etkilenen diğer vatandaşlar ise olay yerindeki ambulansta ayakta tedavi gördü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel