Rize'de triplex sera yandı

Rize'nin Çiftekavak mevkiindeki Dilsiz apartmanındaki yangın saat 09.00 sıralarında çıktı. Almanya'da yaşayan Orhan ve Nurhan Dilsiz çiftine ait binada kiracı olarak kalan Y.E.'nin küçük yaştaki çocuklarının seranın en alt katında yaktığı ateş sonucu başl

Rize'de triplex sera yandı

Rize'nin Çiftekavak mevkiindeki Dilsiz apartmanındaki yangın saat 09.00 sıralarında çıktı. Almanya'da yaşayan Orhan ve Nurhan Dilsiz çiftine ait binada kiracı olarak kalan Y.E.'nin küçük yaştaki çocuklarının seranın en alt katında yaktığı ateş sonucu başlayan yangın kısa sürede apartmanın sera olarak kullanılan 8, 9 ve 10'uncu katlarına sıçradı.

İtfaiyenin uzun süren müdahalesi sonucu söndürülen yangında apartmanın son 3 katı kullanılamaz hale geldi.

Almanya'da uzun yıllar sebze-meyve ticareti ile uğraşan Orhan ve Nurhan Dilsiz çifti altı yıl önce memleketleri Rize'de kendilerine ait binanın son 3 katını seraya dönüştürmüştü. Dilsiz çifti, serada çilekten limona, salatalıktan patlıcana birçok sebze ve meyveyi yetiştiriyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel