Rize'de tartışma: 1 ölü, 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Kırklartepe köyünde dağda yalnız yaşayan Salih K. (45), bugün akrabası olan Şevki Karaosman (47) ile köy meydanında tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Salih K., belinden çıkardığı silahla Karaosman'ı kurşun yağmuruna tuttu. Şevk

Rize'de tartışma: 1 ölü, 4 yaralı
Edinilen bilgiye göre, Kırklartepe köyünde dağda yalnız yaşayan Salih K. (45), bugün akrabası olan Şevki Karaosman (47) ile köy meydanında tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Salih K., belinden çıkardığı silahla Karaosman'ı kurşun yağmuruna tuttu. Şevki Karaosman ile olay yerinde bulunan Mustafa Bıçakçı (53), İbrahim Karaosman (53), Hasan Çolak (51) ve Cengiz Ballı (57) yaralandı.

Şevki Karaosman hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, durumu ağır olan Cengiz Ballı ve Mustafa Bıçakçı ise Rize Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Salih K. olayın ardından jandarmaya teslim olurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel