Rize'de şüpheli poşet paniği

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın ATM'sinden para çeken Ahmet Agun isimli vatandaş, ATM cihazının üzerinde bir poşet olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Polisin olay yerine intikal etmesiyle çevrede güvenlik

Rize'de şüpheli poşet paniği

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın ATM'sinden para çeken Ahmet Agun isimli vatandaş, ATM cihazının üzerinde bir poşet olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Polisin olay yerine intikal etmesiyle çevrede güvenlik önlemli alınarak, bomba uzmanı ekipler olay yerine çağrıldı. Bomba uzmanı polisin bıçakla kestiği şüpheli paketin içinden ise bulgur çıktı.

Şüpheli paketi polise ihbar eden Ahmet Agun, "Para çekerken poşeti fark ettim. Elimle yokladım. İçinde hamur gibi bir şey vardı. Bomba olabileceği düşüncesi ile polise haber verdim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel