Rize'de Özel Tim kuş uçurtmadı

Atatürk ölümünün 70. yıl dönümünde Rize'de de düzenlenen törenlerle anıldı. Rize'de ilk olarak Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende anıta çelenkler bırakıldı. Rize Valisi Kasım Esen başta olmak üzere, Rize Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Erol Çel

Rize'de Özel Tim kuş uçurtmadı

Atatürk ölümünün 70. yıl dönümünde Rize'de de düzenlenen törenlerle anıldı. Rize'de ilk olarak Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende anıta çelenkler bırakıldı. Rize Valisi Kasım Esen başta olmak üzere, Rize Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Erol Çelik, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve askerlerin katıldığı törende Atatürk'ün öldüğü saat olan 09.05'te 3 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Tören sırasında arttırılmış güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Tören alanını gören yüksek binaların çatılarına yerleştirilen Özel Harekat Polisleri kuş uçurtmadı.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törenin ardından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Doğuş Çay İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen program gerçekleştirildi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk konulu kompozisyon ve şiirlerin okunduğu programda birde Atatürk'ün hayatını özetleyen sinevizyon gösterisi sunuldu. Anma programı okul korosunun hazırladığı Atatürk'ün sevdiği şarkıların okunması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel