Rize'de kaza; 1 ölü 7 yaralı

Rize Zincirliköprü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü 7 kişi yaralandı. Rize İl Müftüsü Zeki Sayar'ın makam şoförü Ali Yazar 53 DD 226 plakalı resmi araçla bir program için götürdüğü hafızları bırakıp geri dönerken, Zincirliköprü mevkiinde karşı

Rize'de kaza; 1 ölü 7 yaralı
Rize Zincirliköprü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü 7 kişi yaralandı.

Rize İl Müftüsü Zeki Sayar'ın makam şoförü Ali Yazar 53 DD 226 plakalı resmi araçla bir program için götürdüğü hafızları bırakıp geri dönerken, Zincirliköprü mevkiinde karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştı.

Kazada Rize Müftülüğü'ne ait resmi otonun sürücüsü Ali Yazar olay yerinde hayatını kaybederken yolcu minibüsünde bulanan 7 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar Rize Devlet Hastanesine kaldırılırken durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası Rize-Salarha yolu bir süre trafiğe kapandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel