Rize'de kardeşini canlı canlı gömdü !

 Rize’de Ramazan isimli bir kişinin sosyal paylaşım sitesi facebook’ta paylaştığı görüntü, izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor.İsminin Ramazan olduğu öğrenilen kişi, otomobilinde yüksek sesle müzik dinleyen kardeşini bu huyundan vazgeçirmek ve ahire

Rize'de kardeşini canlı canlı gömdü !

 

Rize’de Ramazan isimli bir kişinin sosyal paylaşım sitesi facebook’ta paylaştığı görüntü, izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor.

İsminin Ramazan olduğu öğrenilen kişi, otomobilinde yüksek sesle müzik dinleyen kardeşini bu huyundan vazgeçirmek ve ahireti ona hatırlatmak için canlı canlı mezara soktu. Kazılan mezarın içerisine kardeşini yerleştiren şahıs, artık otomobilinde yüksek sesle müzik dinlemeyeceği ve beş vakit namazını kılacağına dair söz alana kadar kardeşini mezardan çıkarmadı. Bu olay kamera ile kaydedilerek, sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden görüntü izlenme rekorları kırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel