Rize'de kar altında kalan kamyonet

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Elevit yolu üzerinde geçen Kasım ayında yol kenarında park halindeyken yoğun kar yağışı ve meydana gelen çığ nedeniyle kar altında kalan kamyonet, baharda karların erimesi ve yolun ulaşıma açılmasıyla meydana çıktı.Rize'de ani

Rize'de kar altında kalan kamyonet

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Elevit yolu üzerinde geçen Kasım ayında yol kenarında park halindeyken yoğun kar yağışı ve meydana gelen çığ nedeniyle kar altında kalan kamyonet, baharda karların erimesi ve yolun ulaşıma açılmasıyla meydana çıktı.

Rize'de ani bastıran kar yağışı, yaylacıları hazırlıksız yakalamıştı. Bu mevsimde anormal bir kar yağışı meydana geldiğini belirten yaylacılar, yüksek kesimlerde mahsur kalırken, Yunus Aydın adlı vatandaşın çığ altında kalan kamyoneti kurtarılamamıştı. Metrelerce karın altında kalan aracını bırakmak zorunda kalan Yunus Aydın, kendi canını kurtarmak için olay yerinden ayrıldığını ifade etmişti.


Aracın hava şartlarının olumsuz geçmesi halinde bir kış boyu kar altında kalabileceği endişesini taşıdığını söyleyen Aydın'ın aracı 6 ay sonra ortaya çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel