Rize'de ilginç cenaze

Rize'de meydana gelen silahlı kavgada birbirini vurarak öldüren Hızır Alaç ve Hasan Alaca'nın cenaze namazı yan yana kılındı. Çaykent Beldesinde önceki gün çıkan silahlı kavgada tabancayla açtıkları karşılıklı ateş sonucu yaşamını yitiren Hızır Alaç (35)

Rize'de ilginç cenaze
Rize'de meydana gelen silahlı kavgada birbirini vurarak öldüren Hızır Alaç ve Hasan Alaca'nın cenaze namazı yan yana kılındı.
 
Çaykent Beldesinde önceki gün çıkan silahlı kavgada tabancayla açtıkları karşılıklı ateş sonucu yaşamını yitiren Hızır Alaç (35) ile Hasan Alaca (44) için ikindi vakti beldenin Müderrisler Camisi'nde tören düzenlendi.
 
Cenaze törenine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı ile Alaç ve Alaca aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Cenaze namazında Hasan Alaca'nın babası Mehmet Alaca ve Hızır Alaç'ın babası Mehmet Alaç birlikte saf tuttu. Bakırcı'nın olay sonrası her iki aile ile görüşerek cenazelerin birlikte defnedilmesi için aracı olduğu öğrenildi.
 
Alaca ve Alaç'ın cenazeleri namazın ardından beldedeki aile merzarlıklarında toprağa verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel