Rize'de dereler taştı iş yerlerini su bastı!

Rize’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hasara yol açtı.Rize’de akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttıran yağmur, şehir içerisindeki derelerin taşmasına neden oldu. Değirmendere’nin taşması sonucu bir apartmanın zemin katını su bastı. Ya

Rize'de dereler taştı iş yerlerini su bastı!

Rize’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hasara yol açtı.

Rize’de akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttıran yağmur, şehir içerisindeki derelerin taşmasına neden oldu. Değirmendere’nin taşması sonucu bir apartmanın zemin katını su bastı. Yağışın etkisini sürdürmesi nedeniyle taşkına müdahale edilemezken, polis ekipleri can kaybını önlemek için bölgeyi ve bir evi güvenlik kordonu altına aldı. Su basan ev sakinlerinden gece evlerine girmemeleri istendi. Taşkından etkilenen apartman sakinleri, taşkına neden olarak dere kenarında hatalı yapılan dere ıslah çalışmasını gösterdi.

Şiddetli yağmurun etkisi ile şehir içerisindeki bazı dükkanların zemin katlarını da su bastı. Şiddetli yağışın neden olduğu ufak çaptaki heyelanlardan dolayı şehir içerisinde ve Karayolları üzerinde zaman zaman trafikte aksamalar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel