Rize'de Asayiş Olayları

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen farklı olaylarda 8 kişinin yaralandığı, suça karıştığı iddiası ile 12 şüphelinin ifadesinin alındığı belirtildi.Bu kişilerin üzerinde yapılan aramada 107

Rize'de Asayiş Olayları

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen farklı olaylarda 8 kişinin yaralandığı, suça karıştığı iddiası ile 12 şüphelinin ifadesinin alındığı belirtildi.

Bu kişilerin üzerinde yapılan aramada 107 paket gümrük kaçağı sigara ve bir miktar uyuşturucu madde ile bir miktar kaçak bal ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, gözaltına alınan kişilerin soruşturmasının sürdürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalarda 197 aracın kontrol edildiği, 3 aracın trafikten men edildiği, kurallara uymayan 61 araç sürücüsüne toplam 6 bin 399 lira ceza uygulandığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel