Rize'de ağız ve diş hastanesi yapılacak

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye'nin en modern ağız ve diş hastanesinin Rize'de yapılacağını bildirdi. Karal, yaptığı yazılı açıklamada, ağız ve diş sağlığı noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşların artık Rize'de tedavi edileceğini belirtti.

Rize'de ağız ve diş hastanesi yapılacak
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye'nin en modern ağız ve diş hastanesinin Rize'de yapılacağını bildirdi.
 
Karal, yaptığı yazılı açıklamada, ağız ve diş sağlığı noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşların artık Rize'de tedavi edileceğini belirtti.
 
Merkez Müftü Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, daha önce Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli olan ve üzerinde İşitme Engelliler Okulu, okul lojmanı ve depo binalarının bulunduğu 4 bin 500 metrekarelik alanda Rize Sağlık Kompleksini hizmete sokacaklarını ifade eden Karal, şunları kaydetti:
 
"Bu kompleks içerisinde Türkiye'nin en modern ağız ve diş hastanesi kurulacak. Rizeli hemşehrilerimiz, özellikle ağız hastalıkları konusunda ciddiyet teşkil eden rahatsızlıkların şifasını Trabzon'da arıyordu. İlimizde bu konuda hizmet veren hastanelerimiz ileri boyut rahatsızlıklarda yetersiz kalıyordu ancak çalışmalarımız sonucunda artık Rize'ye Türkiye'nin en modern ve en donanımlı ağız ve diş hastanesini kazandırıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel