Rize'de 8 kişi tutuklandı!

Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda 6 kilo 749 gram esrar maddesi, çok sayıda ecstacy hap ve Bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 21 kişiden 8’i tutuklandı.Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipler

Rize'de 8 kişi tutuklandı!

Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda 6 kilo 749 gram esrar maddesi, çok sayıda ecstacy hap ve Bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 21 kişiden 8’i tutuklandı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları şüphesiyle 9 aydır yürütülen teknik ve fiziki takip sonucunda Rize ve İstanbul’da 5 farklı adrese baskın düzenledi. Baskınlarda 6 kilo 479 gram esrar maddesi, 396 ecstacy hap ve 4 paket bonzai ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 21 kişiden adliyeye sevk edilen S.A., İ.A., G.K., G.Y., Ş.S., M.A., M.S. ve A.Ö. tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel