Rize'de 5 kişi tutuklandı

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ihbar üzerine Fındıklı ilçesinde 10 ayrı noktaya düzenlediği eş zamanlı baskında, aralarında Fındıklı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 2 Astsubay ve 1 Uzman Çavuş'un da bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. Bu

Rize'de 5 kişi tutuklandı

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ihbar üzerine Fındıklı ilçesinde 10 ayrı noktaya düzenlediği eş zamanlı baskında, aralarında Fındıklı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 2 Astsubay ve 1 Uzman Çavuş'un da bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu kişilerle birlikte 6 adet el yapımı tabanca, 178 adet çeşitli çaplarda mermi, 10 adet tabanca şarjörü, 12 gram esrar, 1 adet kurşun geçirmez yelek, 1 sahte pasaport, 1 adet senet ve 1 adet özel zulalı araç ele geçirildi.

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden Fındıklı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Başçavuş H.D. ile yabancı uyruklu bayan K.T ve çete üyesi oldukları belirtilen H.D, O.S ve O.K. isimli şahıslar, Pazar Adliyesi'nde gece geç saatlere kadar devam eden mahkeme sonucunda tutuklanarak sabaha karşı Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildiler. Diğer 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel