Rize yönüne gidecek sürücülere uyarı

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Rize yönüne gidecek sürücülere uyarı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy1 ve Sarayköy2 tünellerinin İyidere-Rize yönündeki güney tüplerinde bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu kesimde ulaşım 8 Kasım'a kadar 08.00-17.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. 

Zonguldak-Devrek yolunun 3-5. ve 14-16. kilometrelerinde tünel inşaatları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sebebiyle Sapanca otoyol kavşağı da ulaşıma kapatılıyor.

Seyrantepe Etfal Hastanesi-TEM Otoyolu bağlantısı inşaatı nedeniyle Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne yönüne devam eden TEM yan yolu (Seyrantepe Türk Telekom Stadyumu önünden geçen yol), TEM katılımından itibaren trafiğe kapatılarak, ulaşıma Edirne istikametine katılım TEM bağlantısından izin veriliyor.

Ermenek-Mut devlet yolunun Manavgat burnu mevkisinde asvalt yapım çalışmaları yapım çalışmaları nedeniyle bugün 12.00-15.00 saatlerinde 2. kilometreden itibaren patlatma yapılacak. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel