Rize Valisi göreve başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi Kasım Esen'in Merkez Valiliği'ne atanmasıyla Esen'in yerine Rize Valiliği'ne atanan İçişleri Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak bugün Rize'ye geldi. Vali Zekeriya Şarbak'ı valilik girişinde Jandarma Alay

Rize Valisi göreve başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi Kasım Esen'in Merkez Valiliği'ne atanmasıyla Esen'in yerine Rize Valiliği'ne atanan İçişleri Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak bugün Rize'ye geldi.

Vali Zekeriya Şarbak'ı valilik girişinde Jandarma Alay Komutanı Albay Erol Çelik, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce ve İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş karşıladı. Karşılamanın ardından Şarbak, valilikte kendisini bekleyen kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ve temsilcileri ile bir araya geldi. Vali Zekeriya Şarbak, yaptığı konuşmada, katılımcı bir yönetim tarzını benimsediğini belirterek "Hükümete layık olarak Rizelilere ve Rize'de yaşayanlara birlikte hizmet edeceğiz. Doğru işler yapacağız. İşleri yapmak önemli ama asıl önemli olan doğru işler yapmak. Yanlış işleri doğru yapmanın bir anlamı yok. Zaman içinde göreceksiniz doğru işler yapmaya çalışacağız. Aynı şekilde sizlerden de bunu bekleyeceğim. Bazı şeyleri aceleye getirip doğru yapmaya çalışmanın, yanlış işi güzel yapmanın hiçbir faydası yok" dedi.

Saydam olacaklarını anlatan Şarbak, şöyle konuştu: "Katılımcı bir yönetim tarzımız olacak. Karardan etkilenecek herkesin düşüncesini alacağız. Onların da karara katılımını sağlayacağız. Hesap vermeye hazır olacağız. Hesap vermekten korkmayacağız. Her zaman gerek halkımıza gerek medyaya gerek çalışanlarımıza karşı yaptığımız şeylerin hesabını verebileceğiz. Bu sadece benim için değil hepiniz için de geçerli olacaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler