Rize haber: Rize'de kahvehane tarandı

Rize'nin İkizdere'de kahvehane tarandı

Rize haber: Rize'de kahvehane tarandı
Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehanenin henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla taranması sonrası yaşanan olayda ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, yoldan geçen bir araçtan silahla ateş açılması sonucu, ilk bilgilere göre 3 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralandığını söyledi.

Olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatılırken, olayın aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşandığı tahmin ediliyor. 

İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu da yaptığı açıklamada , yoldan geçen bir araçtan silahla ateş açılması sonucu, ilk bilgilere göre 3 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralandığını söyledi.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Olayda Yaşar Akyıldız ve Abdullah Öztürk ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybederken, Cemal Oğuz, Hasan Akay, Ahmet Şahin Akyıldız, Hüseyin Yılmaz, Fatih Işık ve ismi henüz belirlenemeyen 1 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel