Rize'de feci kaza: 2 ölü!

Kamyonet ile otomobil birbirine girdi

Rize'de feci kaza: 2 ölü!
Rize'nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesi’nde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza dün saat 22.00 sıralarında Çayeli- Madenli karayolu üzerinde meydana geldi. 36 yaşındaki Kadir Adalı yönetimindeki 53 DK 606 plakalı otomobil, Özkan Şark’ın kullandığı 53 EL 201 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ağır yaralanan Kadir Adalı Çayeli Devlet Hastanesi'nde, aynı araçta bulunan 37 yaşındaki Sinan Okur ise sevk edildiği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi. Yaralanan kamyonet sürücüsü Özkan Şark ile Havva, Aysun, Şevval, Ebrar ve Hüseyin Şark da Çayeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ÖLEN ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU

Kazada ölen Sinan Okur’un, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri, Rize'nin Çayeli İlçesi'ne bağlı Madenli Beldesi eski Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Okur’un oğlu olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel