Rize bezi ürünlerine hayran kaldılar

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve dün başlayan 4. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali’ne katılan ülkelerin dans grupları, gezdikleri mağazada Rize bezlerine hayran kaldı.Makedonya, Gürcistan, Karadağ, Osetya, Ukrayna, Bulgaristan ve Türkiye’den katılan da

Rize bezi ürünlerine hayran kaldılar

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve dün başlayan 4. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali’ne katılan ülkelerin dans grupları, gezdikleri mağazada Rize bezlerine hayran kaldı.
Makedonya, Gürcistan, Karadağ, Osetya, Ukrayna, Bulgaristan ve Türkiye’den katılan dansçılar gezdikleri mağazada Rize Bezi ürünlerine hayran kaldı. Rize Bezinden yapılan yöresel kıyafetlere ilgi gösteren gruplar daha sonra çeşan ve puşileri taktılar.
Bulgaristan grubu dansçısı Diana Mirkoviç, “Türkiye’de olmak gerçekten çok güzel. Yaklaşık 1 Hafta boyunca burada kalacağız. Her taraf yem yeşil. Tamamen doğa harikası. Bugün de geldiğimiz mağazada birbirinden ilginç ve bir o kadar da güzel ürünler var. Ben çok sevdim. Arkadaşlarımda öyle. Birkaç çeşit alıp evime götüreceğim. Burada olduğumuz için çok şanslıyım” dedi.
Festival, Rize'nin Fındıklı ve Artvin'in Murgul ilçesinde yapılacak olan etkinliklerle 7 Temmuz'a kadar sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler