Rize Belediye Başkanlığı İçin İlk aday

Mart 2014 Mahalli İdareler seçimi öncesi Rize'de ilk aday adayı Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) geldi.MHP Rize İl Yönetim Kurulu üyesi Dr. Zelkif Akgül, Mart 2014 Mahalli İdareler seçimi'nde Rize Belediye Başkanlığı için partisinden aday adaylığını a

Rize Belediye Başkanlığı İçin İlk aday

Mart 2014 Mahalli İdareler seçimi öncesi Rize'de ilk aday adayı Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) geldi.

MHP Rize İl Yönetim Kurulu üyesi Dr. Zelkif Akgül, Mart 2014 Mahalli İdareler seçimi'nde Rize Belediye Başkanlığı için partisinden aday adaylığını açıkladı. Akgül, MHP Genel Başkanlığı'ndan aldığı iznin ardından aday adaylığı ile ilgili yaptığı duyuruda, "Rize Belediyecilik anlamında hak ettiği hizmeti alamadı. Bu herkesin malumudur. Rize'de sosyal ve kültürel faaliyetleri en üst düzeye çıkartmak, sosyal donatı ve alt yapıyı Rize'yi bir üniversite ve turizm kendine dönüştürecek seviyelere getirmek, Rize'yi yeniden sahil ve deniz ile buluşturmak için aday adayı oldum. Bu süreçte birlikte yaşadığım hemşerilerimden destek bekliyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel