Pul koleksiyonunu satıyor

Dedesinden kalan 122 ülkeye ait 86 bin çeşit pul koleksiyonuna sahip olan sekiz yaşındaki Tuğba Öztürk, okul ihtiyaçlarını karşılamak için pullarını satışa çıkardı.Trabzon'un Of İlçesine bağlı Dumlusu Köyü Fatih İlkokul 2. sınıf öğrencisi Tuğba Öztürk, ai

Pul koleksiyonunu satıyor


Dedesinden kalan 122 ülkeye ait 86 bin çeşit pul koleksiyonuna sahip olan sekiz yaşındaki Tuğba Öztürk, okul ihtiyaçlarını karşılamak için pullarını satışa çıkardı.

Trabzon'un Of İlçesine bağlı Dumlusu Köyü Fatih İlkokul 2. sınıf öğrencisi Tuğba Öztürk, ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını ve okul ihtiyaçlarını karşılayamadığını ifade ederek bu yüzden dedesinden kalan 86 bin çeşitten oluşan pul koleksiyonunu satmayı düşündüğünü belirtti. 27 pul koleksiyon defterindeki pullarını özenle koruduğunu anlatan Öztürk, şöyle konuştu: "Koleksiyonda, özellikle Osmanlı Dönemi'nden kalan 1 kuruşluk pulları özenle saklıyorum. 122 ülkenin devlet büyüklerinin resimleri,

çeşitli rengarenk çiçek pulları, hayvan, gemi, bitki, meyve ve sporcu resimlerinden oluşan pulları iyi bir alıcı ve emanetçiye satmak istiyorum. Çünkü bunların hepsi tarihi eser niteliğinde."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel