Paşa da Okutan'ı es geçti

Birlikleri denetlemek için Trabzon'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Avni Atilla Işık, programında olmasına rağmen Trabzon Valiliği ziyaretini iptal edip, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na gitti. Valilik kapısında polis merasim mangasıyla bi

Paşa da Okutan'ı es geçti

Birlikleri denetlemek için Trabzon'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Avni Atilla Işık, programında olmasına rağmen Trabzon Valiliği ziyaretini iptal edip, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na gitti. Valilik kapısında polis merasim mangasıyla birlikte karşılama için Işık'ın gelmesini bekleyen Trabzon Valisi Nuri Okutan, komutanın program değişikliğini polis telsizinden öğrendi. Işık Paşa'nın, Vali Okutan'ı, kendisini havalimanında karşılamadığı için ziyaret etmekten vazgeçtiği iddia edildi.

IŞIK PAŞA ANİDEN YÖN DEĞİŞTİRDİ!

İlginç ziyaret iptali şöyle gerçekleşti:

Askeri birlikleri denetlemek için bu sabah helikopterle Ankara'dan Trabzon'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Avni Atilla Işık'ı havalimanında Trabzon Vali Yardımcısı Mehmet Özmen ve askeri yetkililer karşıladı. Trabzon Valisi Nuri Okutan ise, o saatte valilikte bir toplantısı olduğu için karşılamaya gidemedi. Programa göre Orgeneral Işık, ilk ziyaretini saat 09.40'ta Trabzon Valisi Nuri Okutan'a yapacaktı. Bu nedenle Trabzon Emniyet Müdürlüğü merasim mangası valilik önünde hazırlandı ve Orgeneral Işık'ın havalimanından kent merkezine hareket etmesinin ardından Vali Nuri Okutan ile yardımcıları da valilik önüne çıkıp karşılama için beklemeye başladı. Kısa süre sonra polis telsizlerinden anons geçildi ve Orgeneral Işık'ı taşıyan aracın, valiliğe yakın Tekel Kavşağı'ndan dönüş yaparak Boztepe mevkiinde bulunan 48'nci Motorlu Piyade Tugayı'na gittiği anons edildi. Bunun üzerine Vali Okutan makamına döndü, polis merasim mangası da emniyete gönderildi. Orgeneral Işık'ın, kendisini havalimanında karşılamadığı için Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaretten vazgeçtiği ileri sürüldü. Ziyaretin iptal edildiği konusunda valiliğe hiçbir bilgi verilmemiş olması da bu iddiaları güçlendirdi.

Kaynak: AHT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel