Özak Vakıflar için neler söyledi?

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, vakıfların insanların sosyal ve kültürel yönden birlik ve beraberliklerini pekiştiren, sosyal boşlukları dolduran önemli kuruluşlardan biri olduğunu söyledi. Trabzon Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Gıda Bankacıl

Özak Vakıflar için neler söyledi?

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, vakıfların insanların sosyal ve kültürel yönden birlik ve beraberliklerini pekiştiren, sosyal boşlukları dolduran önemli kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.


Trabzon Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Gıda Bankacılığınca Akçaabat ilçesindeki bir restoranda sünnet şöleni düzenlendi.


Şölene, Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda davetli katıldı.


Bakan Özak, burada yaptığı konuşmada, vakıf geleneğinin tarihten gelen bir yardımlaşma örneği olduğunu belirterek, ''Vakıflar insanların sosyal ve kültürel yönden birlik ve beraberliklerini pekiştiren, sosyal boşlukları dolduran önemli kuruluşlardan biridir. Trabzon Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Gıda Bankacılığı'nın yaptığı bu güzel hizmet de bu amacı taşımaktadır'' dedi.


Derneğin sadece sünnet şöleni değil diğer sosyal aktiviteleri de yerine getirdiğini kaydeden Bakan Özak, ''Burada sünnet ettirilen çocuklarımızın vatanımıza hayırlı birer evlat olmasını temenni ediyorum. Bu derneğin yaşatılması ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.


Konuşmanın ardından, daha önce Fatih Devlet Hastanesinde sünnet ettirilen 50 çocuğa çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel