Özak, Sebat'ı ziyaret etti

Bakan Özak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kulüp başkanı Şenol Ayvaz ile bir süre görüştü. Bakan Özak, Akçaabat Sebatspor Kulübünde 1969 yılında futbol oynadığını belirterek, kulübün

Özak, Sebat'ı ziyaret etti

Bakan Özak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kulüp başkanı Şenol Ayvaz ile bir süre görüştü.
Bakan Özak, Akçaabat Sebatspor Kulübünde 1969 yılında futbol oynadığını belirterek, kulübün içinde bulunduğu sorunları aşması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Kulüp başkanı Ayvaz da göreve geldikleri andan itibaren kulübün borçlarını azaltmak için mücadele verdiklerini ifade ederek, 5.76 milyon YTL olan borcu, yapılan çalışmalarla 1.2 milyon YTL aşağıya çektiklerini kaydetti.
Ziyaret sonunda Bakan Özak'a, adının yazılı olduğu Akçaabat Sebatspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel