Ortak sevdamız Trabzon'dur

Canalioğlu, Kuran Kursu semti dolmuş durağını ziyaret ederek, şoförlerle bir süre görüştü, sorunlarını dinledi. Belediyenin şoför esnafının daha rahat ulaşım sağlaması için çalışmalar yaptıklarını belirten Canalioğlu, ''Belediye olarak sivil toplum örgütl

Ortak sevdamız Trabzon'dur

Canalioğlu, Kuran Kursu semti dolmuş durağını ziyaret ederek, şoförlerle bir süre görüştü, sorunlarını dinledi.

Belediyenin şoför esnafının daha rahat ulaşım sağlaması için çalışmalar yaptıklarını belirten Canalioğlu, ''Belediye olarak sivil toplum örgütleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Trabzon için kimler yararlı bir çalışma yapıyorsa onun yanında oluyoruz. Trabzon'un en önemli sorunlarının başında yer alan ulaşım sorunu, yapılan yeni yollar ve güzergahlarla bir ölçüde giderilmiş oldu'' dedi.

Canalioğlu, burada şoför esnafının da fedakarlıklarının unutulmaması gerektiğini ifade ederek, ''Sizlere teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak sevdası Trabzon'dur. Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışmacı bir anlayışla bu kente hizmet borcumuzu ödüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel