Ortahisar'da AK Parti'nin hedefi büyük!

AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız ile Ortahisar İlçe Gençlik Kolları başkanı Bülent Uzunoğlu AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’ü ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.Yeni atamaları gerçekleşen A

Ortahisar'da AK Parti'nin hedefi büyük!

AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız ile Ortahisar İlçe Gençlik Kolları başkanı Bülent Uzunoğlu AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’ü ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeni atamaları gerçekleşen Ayyıldız ve Uzunoğlu partide herkes tarafından sahiplenildikleri ve aldıkları sorumluluğu yerine getirme noktasında ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını söylediler.Her iki başkanda AK Parti İl Örgütü kadın ve gençlik kolları başkanın isteği ile ataması yapılmıştı.


AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’te yerel seçimlerde Trabzon’da başarılı olacaklarını dile getirerek hem büyükşehir belediyesi hem Ortahisar hem de ilçelerde AK Parti rüzgarı esecek. Milletimizin desteği ile hizmete devam edeceğiz dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler