Ordulu başkanların benzerliği

Gerek Ordu'da gerekse Fatsa veya başka ilçelerde katıldıkları toplantılarda yan yana oturan iki başkanı vatandaşlar zaman zaman karıştırıyor. AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, bu benzerlikten dolayı zaman zaman ilginç olaylar yaşadıklarını, isimler

Ordulu başkanların benzerliği
Gerek Ordu'da gerekse Fatsa veya başka ilçelerde katıldıkları toplantılarda yan yana oturan iki başkanı vatandaşlar zaman zaman karıştırıyor.

AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, bu benzerlikten dolayı zaman zaman ilginç olaylar yaşadıklarını, isimlerinin aynı olması dolayısıyla da vatandaşların yapacağı talepleri bazen karıştırdığını söyledi.

Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ise, başından geçen bir olayı anlatarak,"Geçenlerde katıldığım bir törende yanıma bir vatandaş yaklaştı.' Başkan sana bir iş havale etmiştim, o iş ne oldu ' dedi.

Ben de, beni Fatih Han bey ile karıştırdığını anladım ama o ortamda havayı bozmamak için ' İlgileniyorum' demek zorunda kaldım. Buna benzer çok enteresan hatıralarımız oluyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel