Ordu!dan Tatil dönüşü kaza yaptılar 3 Ölü. 31 Ağustos 2007

Tatillerini geçirdikleri Ordu'dan Antalya'nın Manavgat ilçesine dönmek için yola çıkan aile, otomobillerinin yuvarlandığı 400 metrelik uçurumda, 15 saatlik arama sonucu bulundu. Uçuruma inen ekipler, otomobilde 3 kişinin cesediyle karşılaşırken, 2 kişiyi

Ordu!dan Tatil dönüşü kaza yaptılar 3 Ölü. 31 Ağustos 2007

Tatillerini geçirdikleri Ordu'dan Antalya'nın Manavgat ilçesine dönmek için yola çıkan aile, otomobillerinin yuvarlandığı 400 metrelik uçurumda, 15 saatlik arama sonucu bulundu.

Uçuruma inen ekipler, otomobilde 3 kişinin cesediyle karşılaşırken, 2 kişiyi yaralı olarak kurtardı.

Alınan bilgiye göre, Antalya'nın Side beldesine bağlı Kumköy mevkisindeki bir otelde çalışan Özcan Kahveci ve eşi Dudu Kahveci, tatillerini geçirmek üzere gittikleri Ordu'dan dönüşlerinde, yanlarına Dudu Kahveci'nin babası Tevfik Kurucu (67) ve annesi Medine Kurucu (61) ile yeğenleri İlayda Gökçe Kurucu'yu (10) alarak, 07 JJ 982 plakalı otomobil ile dün yola çıktılar.

Saat 20.00'da işbaşı yapmaları gereken Kahveci çiftinin çalıştıkları otele gelmemeleri üzerine telaşlanan çalışma arkadaşları, jandarmaya haber verdi.

Bu arada arkadaşları, saat 19.00'dan itibaren Kahveci çiftinden haber alamadıklarını belirtirken, kendileri de kazanın olabileceği yer olarak tahmin ettikleri Akseki'ye kadar yolda araştırma yaptılar ancak bulamadılar.

Jandarma ekiplerinin gece ve bu sabah yaptıkları yaklaşık 15 saatlik arama sonucu, ailenin yola çıktığı otomobil, Akseki-Manavgat yolu Güçlüköy Kale mevkisinde 400 metrelik uçuruma yuvarlanmış halde bulundu.

Otomobile ulaşıldığında, Özcan Kahveci, Tevfik ve Medine Kurucu'nun öldüğü belirlendi. Dudu Kahveci ve 10 yaşındaki İlayda Gökçe Kurucu ise yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar, sedyeye bağlanan halatlar yardımıyla uçurumdan çıkarılırken, olay yerine yapılan ilk müdahalelerinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler