Ordu'da kaçakçılık operasyonu

Ordu'nun Ünye ilçesinde 4 bin paket kaçak sigara ile 230 paket puro ve 9 şişe kaçak viski ele geçirildi.  Ünye ilçesinde bulunan bir kargo şirketi aracılığıyla çok miktarda kaçak sigaranın geleceği bilgisi üzerine hareket geçen Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü

Ordu'da kaçakçılık operasyonu

Ordu'nun Ünye ilçesinde 4 bin paket kaçak sigara ile 230 paket puro ve 9 şişe kaçak viski ele geçirildi.

 

Ünye ilçesinde bulunan bir kargo şirketi aracılığıyla çok miktarda kaçak sigaranın geleceği bilgisi üzerine hareket geçen Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kaçak sigara ve kaçak viski ele geçirdi.

 

4 adet koliyi almak üzere kargo şirketine geldiği sırada gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramada değişik markalarda 4 bin paket kaçak sigara, 230 paket puro, 14 adet tek puro, 9 şişe kaçak viski bulundu. Yakalanan şüpheli, '5607 sayılı yasaya muhalefet ve kaçak sigara ve içki bulundurmak' suçundan cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler