Ordu'da bir kişi taşla hastanelik edildi!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kişi ayrıldığı eşi tarafından bahçede çalışırken taş yağmuruna tutularak yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Meşebükü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akrabaları ile bahçede çalışan İbrahim B. (39) aralarında husu

Ordu'da bir kişi taşla hastanelik edildi!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kişi ayrıldığı eşi tarafından bahçede çalışırken taş yağmuruna tutularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Meşebükü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akrabaları ile bahçede çalışan İbrahim B. (39) aralarında husumet bulunan ve bir süre önce boşandığı eski eşi Meliha B. (40) tarafından atılan taşlardan birinin başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Başına aldığı darbe ile bahçede yere düşen İbrahim B.'ya ilk müdahale sağlık ekiplerince yapılırken, ağaçların arasından elinde balta ile çıkan bir kişi sağlık görevlileri ve polis ekiplerinin üzerine yürüdü. Polis güçlerinin iknası sonucu güçlükle göz altına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Daha sonra yaralanan İbrahim B. ise ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler