Ordu'da 100 kilogramlık kabak!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çiftçilik yapan Nusret Çamaş bahçesinde öyle bir kabak yetiştirdi ki görenler adeta hayretler içerisinde kalıyor.Yaklaşık 100 kilogram civarında olan 2 adet kabak hem renkli görüntüsü ile hem de devasa büyüklüğüyle vatandaşlardan

Ordu'da 100 kilogramlık kabak!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çiftçilik yapan Nusret Çamaş bahçesinde öyle bir kabak yetiştirdi ki görenler adeta hayretler içerisinde kalıyor.

Yaklaşık 100 kilogram civarında olan 2 adet kabak hem renkli görüntüsü ile hem de devasa büyüklüğüyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Çiftçi Nusret Çamaş devasa kabağın tohumunu Avrupa’dan bir arkadaşından aldığını belirterek, “Arkadaşım ‘bende 3 tane kabak tohumu var, 1 tanesini sana vereyim’ dedi. Ben de aldım ve bahçeme diktim. Bu şekilde dev gibi olacağını bilmiyorduk. Yenilip yenilmeyeceğini de bilmiyorum. Eğer ticari bir kazancı söz konusu olursa seneye daha fazla dikeceğim. Görenler hep hayretler içerisinde kalıyor, zaten ben de hayretler içerisindeyim. Bu kabaktan çevremden oldukça fazla kişi çekirdek istedi” dedi.

İlginç kabak her geçen gün biraz daha büyümeye devam ediyor.

20130927aw000364_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel