Ordu Çambaşı Yaylası'nda inceleme

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Almanya’da yaşayan Ordulu iş adamı Sefa Yüce ve beraberindekilerle Çambaşı Yaylası'nda incelemelerde bulundu.Ordu’ya çok ciddi yatırım yapmayı düşündüklerini bunun için son bir yıldır inceleme ve analizler yaptıklarını ifade

Ordu Çambaşı Yaylası'nda inceleme

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Almanya’da yaşayan Ordulu iş adamı Sefa Yüce ve beraberindekilerle Çambaşı Yaylası'nda incelemelerde bulundu.

Ordu’ya çok ciddi yatırım yapmayı düşündüklerini bunun için son bir yıldır inceleme ve analizler yaptıklarını ifade eden iş adamı Sefa Yüce, “Özellikle yayla ve doğa turizmi eksenli bir konaklama tesisi yapmayı planlıyoruz. Sporun özellikle futbolun büyük bir ekonomisi olduğunu yakından bilen biri olarak şunu da eklemek isterim. Şehrimizde özellikle futbol kulüplerine kamp yapma imkanı sunabilecek özellikle Avrupa’daki emsallerine yakın bir tesis yapmak arzusundayız. Fizibilite çalışmalarımız, finansal hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah Ordu’da hem turizm hem de istihdam açısından çok faydalı bir yatırım yapacağız” dedi.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı ise, Ordu’ya yatırım yapmak isteyen ciddi olan her yatırımcıya devlet olarak yapılması ne gerekiyorsa yapacaklarını, yatırımcılara desteklerinin her zaman var olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel