Önce dövdü sonra özür diledi

Elleri sopalı 15 kişi Nuri Zafer ve arkadaşını yanlışlıkla dövdüklerini anlayınca özür dilediler. Olay, dün saat 16.30 sıralarında Moloz mevkiinde meydana geldi. Yenidüzköyspor Başkanı ve AK Parti Düzköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Zafer (28), arkad

Önce dövdü sonra özür diledi
Elleri sopalı 15 kişi Nuri Zafer ve arkadaşını yanlışlıkla dövdüklerini anlayınca özür dilediler.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Moloz mevkiinde meydana geldi. Yenidüzköyspor Başkanı ve AK Parti Düzköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Zafer (28), arkadaşı Erhan Tarhanacı (24) ile Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Yenidüzköyspor'un Kaymaklıspor ile oynadığı 0-0 biten maç sonrası yürüyerek Moloz mevkiine geçti.

Yolda yaya yürüdükleri sırada petrol istasyonu sahibi Y.Z.Y. ve beraberindeki grup tarafından yolları kesildi. Karşılarında eli sopalı kalabalığı gören Zafer ve Tarhanacı kaçmaya başladı. Ne olduğunu anlayamayan Zafer ve Tarhanacı bir anda grubun saldırısına uğradı.

Öldüresiye dövülen Nuri Zafer ve Erhan Tarhanacı'nın feryatları sonrasında yanlış kişiyi dövdüklerini anlayan gurup gençlerden özür dileyerek benzin istasyonuna götürdü.

Y.Z.Y.'nin, darp ettiklere gençlere benzin istasyonuna önceki gece bıçaklı bir kişinin gelerek pombacılardan birini bıçakladığını ve kendilerini de bu şahıslara benzedikleri için yollarını keserek darp ettiklerini söylediği öğrenildi.

Olay yerine çağırılan ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nuri Zafer ve Erhan Tarhanacı muayeneleri sonrasında taburcu edildi. Zafer ve Tarhanacı, kendilerini darp eden Y.Z.Y. ve benzin istasyonu çalışanlarından şikayetçi oldu.

Öte yandan Y.Z.Y. bir yanlışlık olduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler