On sekiz suçtan aranıyordu!

Trabzon polis ekipleri Gülbaharhatun Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde bulunduğu ve 18 ayrı suçtan arama kaydı bulunan bir kişinin saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Daha önce 18 ayrı suçtan hakkında yakalama emri bulunan S.K. (33)’nın bir e

On sekiz suçtan aranıyordu!
Trabzon polis ekipleri Gülbaharhatun Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde bulunduğu ve 18 ayrı suçtan arama kaydı bulunan bir kişinin saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti.
 
Daha önce 18 ayrı suçtan hakkında yakalama emri bulunan S.K. (33)’nın bir evde saklandığı istihbaratı üzerine, Gülbaharhatun Mahallesi’ndeki eve Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan baskında S.K. ve beraberindeki iki kişi gözaltına alındı.
 
Ayrıca evde yapılan aramalarda 7,14 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. S.K. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilirken beraberindeki iki kişi salıverildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel